Bart Brentjens challenge geannuleerd

Posted on: 14/10/2020, by :

De Bart Brentjens Challenge, tevens decor van het NK Mountainbike Marathon, wordt in 2020 niet verreden. Het evenement, dat op zondag 8 november gepland stond, is door de organisatie geannuleerd na de persconferentie van de regering op dinsdag 13 oktober.

Concreet betekent dit dat er pas in 2021 een nieuwe editie komt voor de Bart Brentjens Challenge, zowel als Nederlands Kampioen als de toertocht. Ingeschreven deelnemers kunnen hun deelname doorschuiven naar 2021. De organisatie hoopt iedereen dan ook op 10 oktober 2021 te mogen verwelkomen in Eijsden zodat er op deze manier met z’n allen voor gezorgd kan worden dat de Bart Brentjens Challenge in deze moeilijke tijd ook behouden kan worden voor de (wieler)kalender. Mochten deelnemers niet in de gelegenheid zijn om op deze datum in 2021 deel te nemen, dan kunnen zij het inschrijfgeld terug ontvangen. 

Het weerhoudt ons er natuurlijk niet van om volgend jaar terug te keren met een fantastische mountainbike evenement in Eijsden. Hoewel er door onze onmisbare vrijwilligers al veel werk was verzet, is er enkel begrip voor het feit dat er in 2020 geen Bart Brentjens Challenge verreden zal worden. Al overheerst de teleurstelling, het was een onvermijdelijk besluit.

bron: bartbrentjens-challenge.com